Tuesday, 27 December 2011

yeah!yeah!tak lama lagi sekolah!

okay!aq tipu yang aq still skola..im FREEDOM now!tapi rasa macam lain jew bila dah tak skola nie..huhu..time-time cam gini family mesti sibuk nak uruskan hal skola..mesti shopping complex tuh banyak untung maa..korang cuba pikir..berapa juta orang dok malaysia dan budak-budak yang masih bersekolah..of course larh untung banyak meyh..kaya orang yang berniaga tuh..huhu..hey,tauke bagilah sikit angpaw maa..u banyak untung..haha..macam larh aq boley cakap kat orang tuh..aq pown tak kenal orang tuh..hehe..eh?jap!aq lupa nak bagi salam kat korang..ASSALAMUALAIKUM dan SALAM 1 BLOGGER SEMUA..(^_^V)..

so sambung balik cerita kita..hehe..so baju sekolah korang buat apa?kalau aq,baju tuh akan menyusul bagi dekat orang yang lebih memerlukan ..kan bagus macam tuh kan?daripada dibuang..tapi aq rasa orang mesti nak yang baru kan..tapi kalau hati ikhlas..barang tuh mesti dihargai kan??emm...entah siapa larh ibu aq nak bagi..baju sekolah aq tuh still elok lagi even dah pakai banyak kali..aq jenis x lasak kay!haha..semua barang skola aq,ibu nak bagi orang lain..bagi larh ibu..adik dah tak pakai dah..and dah tak kisah semua tuh..hahaha..serius!lagi berapa hari jew nak skola..dan aq terasa bahangnya..just nak cakap kat adik-adik semua belajar elok2 eyh sayang..jangan main2..lagi-lagi yang akan exam besar!S.P.M tuh..dah-dah xmo main2 dah ye..buat betul-betul..tak lupa jugak dekat adik-adik yang akan amek exam U.P.S.R dan P.M.R..okay!tak terlalu awal kew aq wish nie??(ada aq kisah?)
 ada lagi nie cik nak habaq kat ampa semua..nanti pegi skola,jangan dok bercinta aje..tuh focus pada pelajaran dulu nohh..(chop2!nape aq ckp bahasa kedah nie?chop lagi,nie aq ckp bahasa kedah eyh??ekceli aq nak carik bakal suami kedah!haha..joke only )jangan hampakan harapan family korang..but siapa-siapa yang pandai bahagikan masa untuk study dan bercinta..silakan..tapi jaga hubungan tuh elok2 eyh..jangan kerana cinta korang akan terpesong..xmo macam tuh..x elok untuk kesihatan okay!huhu..okay!aq rasa macam panjang sangat aq tulis nie..larat kew korang nak baca nie?chop!ada aq kisah?hahaha..
emm..seriously,aq memang rindu dekat classmates aq..rindu nak tengok keletah korang yang giler2 tuh..rindu nak kena marah dengan cikgu2 semua..haha..rindu nak bagi korang makan kek yang aq buat..okay!syira ko dah terOVER..macam larh kek ko buat tuh sedap sangat2!(buat gaya mcm afdlin dalam oh yeah!)bila larh aq dapat tengok keletah korang lagi??emm..hope dapat larh date dengan korang 1.1.12 nanti..love for u all..

selasa/27.12.2011/9.38am
semalam genap 7 tahun TSUNAMI..huhu

menulis kerana ikhlas maka membaca jugak haruslah ikhlas

3 comments:

Tia Fatiha said...

waahhhh, nak cari hubby dari kedah eyh ? haha :D

syahjunsu said...

a'ah..nak carik hubby kedah..agak-agak boley dpt x??hahah

Tia Fatiha said...

buatlah solat istikharah. insyaAllah, dapat ! huhu ^^