Tuesday, 5 June 2012

Tak sampai sebulan ..

Bersambung cerita aku yang nie Jalan-jalan carik pasal cuma tajuk entry jew lain .. Lepas diaorang balik , aku pun mula kembali aktiviti aku . Check yang lebih penting tuh ..

Akhirnya aku dah tahu jawaban tempat aku study . Aku dapat kat bukit beruang , melaka . Emm 3.7.2012 baru daftar . So tak smpai sebulan larh kena prepare dari sekarang . Course kulinari macam yang aku nak . InsyaALLAH lepas aku blaja kat kolej komuniti aku akan sambung diploma . Emm , boley kew aku bawak nie ? Mudah-mudahan boley larh . Hope korang doakan aku eyh :)

Semua dah ada tanggungjawab masing-masing .

Okay . Itu jew nak cerita .

P/s : maybe ada sambungan lagi  . InsyaALLAH .

Sempat lagi sambut birthday dekat KD :')
wHOA ! bERDEBAR-DEBAR .

menulis kerana ikhlas maka membaca jugak haruslah ikhlas

2 comments:

Abby said...

Join laa ni . http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/06/segmen-blog-aku-blog-ceria-by-abby.html

Nur Syahirah said...

InsyaALLAH abby if sy punya follower nie takde masalah :)