Tuesday, 2 October 2012

Aku masuk paper ?

Assalamualaikum .

Macam nie larh keadaan aku . Dalam dilemma ingin mnecari kerja . Cuti 4bulan lebih membuatkan aku bosan sekali . Eh ? Bukan sekali . Tapi banyak kali . Asyik dok dating dengan laptop jew . But aku dah kurangkan sikit . Takut mata rosak pulak . Huhu . Esok kita nak dating dengan capital F . Ahaha . Okay ! Sangat gedik . Eeeee ! .

Terbalik ke entry sepatutnya . Heee . Aku masuk paper ? Confirm kew ? Ko artis kew nak masuk paper nie ? Artis larh sangat . Hohoho . Betullah aku masuk payyyperrr . Tak caye ? Cer tengok gambar nie .


Ada tak muka aku ? Kalau tak nampak , problem ar tuh . Hee . See ? Takde kan . Ekceli , memanga aku ada join program nie tapi mana mungkin ada gambar aku kan . Confirm ar takde . Susah kowt nak tangkap gambar aku ( okay syira! Ko perah santan terlebih :D ) . Apa ? Tak caye pulak aku join program nie ? Kalau tak percaye jugak please baca entry sebelum nie . Punyalah panjang lebar aku buat . Dah macam karangan . Tapi korang tak baca pulak .. Takpe ar tak kisah pun *merajuk . Okay ! Gi kat sini ------> Jelajah Merdeka Di Melaka . *suara merajuk .

Kbai
The End
(suara merajuk)
:'(

menulis kerana ikhlas maka membaca jugak haruslah ikhlas

2 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alolo.. merajuk yerk.. hehe

salam kenal dik :)

Nur Syahirah said...

Merajuk manja jew kak . Hee . Salam kenal jugak kak . Thanks baca blog kita :)