Tuesday, 17 January 2012

tak sabar nak dapat kereta =D

Assalamualaikum semua dan salam 1 blogger.
amacam harinie?everything okay?kalau okay,ALHAMDULILAH =) nak cerita apa ek?emm..bosan larh jadi budak lepasan S.P.M nie..nak carik kerja?dah carik dah tapi tak call2 jugak..emm..nak ambil lesen?hehe..yeah!esok ada ceramah undang2..nie nak habaq nie..semalam aku terus pergi daftar ambil lesen dekat metro driving after got mesej from my BFF,tia..tapi sedih larh pegi dan balik tak sama dengan dia.huhu..syahirah!tolonglah berdikari..hidop takkan nak berteman jew..huhu..tapi takpelah..rasanya jumpa jugak kat sana nanti =)

wow!nervous,excited,cuak semua ada sekarang nie..apakah yang akan berlaku esok??emm..just wait and see =) hope esok berjalan dengan lancar dan boleh meneruskan kelas2 yang akan datang =) aku nak LULUS!nak bawak kereta..pergi jalan-jalan..hah?aku ambil lesen kereta dengan motor..mahal giler woo..tapi berbaloi..dia ajar sampai lulus..metro driving memang terbaik =)

bila dah daftar ambil lesen mula larh berangan nak ada kereta sendiri..hehe..biasalah aku suka berangan..hobi yang terbaik..haha..tapi takpe..kakak aku beli kereta,nanti bila kereta dia sudah sampai boleh aku torey bawak..(wow!syira bawak kereta.haha..kidding)kalau berani larh..yeah!hidop kena yakin!fighting!!sebut pasal kereta,aku minat giler dengan kereta myvi!nampak comel jew kereta tuh..macam tuan dia.okay!jangan perasan..kereta tuh lagi comel dari orang tuh.haha..


tuh dia!myviku!!haha..berangan dulu =) myvi kebanyakkan sekarang warna kuning..cantik woo walaupun aku bukan penggemar warna kuning tapi nampak cantik..hah?!ada lagi satu aku minat kereta...


kereta swift..cantik tak?aku nak kereta pintu macam tuh.baru style sikit..berangan lagi..hobby kan?kalau kereta warna pink,okay tak?hah?!confirm kawan2 aku taknak naik kereta aku nanti..diaorang anti PINK..haha.chop!berangan lagi.hehe.okay!semua gambar kereta tuh,aku rembat dekat encik GOOGLE.tq vely much encik GOOGLE =) dan aku rasa tak sabar2 nak lulus ambil lesen nie!YA ALLAH,KAU BERIKAN AKU KESABARAN UNTUK MENDUDUKI KELAS2 DAN UJIAN MENGAMBIL LESEN KERETA UJIAN.BERIKAN SAYA KEJAYAAN.AMIN.korang,aminkan taw.doakan untuk kawan aku jugak,tia.

okay!aku rasa macam dah terOVER berangan..haha..akhir kata,doakan aku yang terbaik untuk esok dan seterusnya.sayang korang =)

selasa/17.1.2012/1:38pm

menulis kerana ikhlas maka membaca jugak haruslah ikhlas

3 comments:

Tia Fatiha said...

huhu. insyaAllah, kita boleh :D
wahhh, dah berangan nak ada kete pulak ? nanti2lah dulu .. lesen ponn xde lagi nih .. hihi :D

Bobo said...

gudluck! semoga lulus dgn cemerlang hehe :)

syahjunsu said...

tia fatiha:yeah!insyaALLAH boleh..haha..hobby kan..berangan jew kerjanya =D

bobo:tq =)